недеља, 9. децембар 2012.

Cashle

Evo, za promenu ovaj post cu zapoceti dokazom isplate

Ovo nije PTC sajt vec GPT (Get-Paid-To) Zaradjujete tako sto radite male zadatke ili popunjavate ankete. Na zalost, Za Balkanske zemlje postoji malo zadataka ali zato mozemo trazite referale iz Aerike, Kanade, Britanije koji ce nam uvecati zaradu. Za pocetak evo kako svakog dana mozete zaradite pomalo:

Kliknite na EARN CASH u gornjem desnom uglu sajta i skrolujte dok ne vidite sledecu sliku
Svakog dana imate mogucnost da pogledate forum i odgledate video za novac
Kliknite na VISIT OFFER. Kod prvog zadatka otvorice vam se nova kartica sa forumom i treba da otvorite neku temu u pogledate je. Zatim zatvorite tu karticu i kliknite na MARK AS COMPLETED

Kod drugog zadatka otvorice vam se kartica sa youtube videom. Pustite video da tece 20tak sekundi, Zatvorite karticu i kliknite na MARK AS COMPLETED.

Kada ste to zavrsili, u gornjem desnom uglu pojavice vam se obavestenje da ste obavili zadatak i da je vas racun kreditiran.
klikom na broj 2 pokazace vam koje ste to zadatke uradili i koliko ste zaradili




Takodje ako kliknete na Recurring Tasks otvorice vam se stranica sa CrowdFlower zadacima.



Izaberite jedan i pocnite sa radom
Da bi vas nalog bio kreditovan potrebno je da zaradite 12 centi, nakon toga ce biti prebacene na vas Account + dobijate bonus od sajta.

Zaradu mozete isplatiti preko Payza, PayPal, LibertyReserve naloga, ali i mozete zatraziti i cek, Amazon Gift karticu. Postoji jos nacina isplate a mozete ih pogledati kada kliknete na CASH OUT. Minimalna isplata je $1.00


Registrujte se klikom na baner ispod