недеља, 9. децембар 2012.

CashNhits



Po kliku: varira
Zarada od referala: 10% njegove zarade
Minimalno za isplatu: $1
Cekanje na isplatu: do 7 radnih dana
Metode isplate:  PayPal, LibertyReserve, Payza
Referali: 1 nivo
Prihvacene zemlje: sve
Brisanje naloga: nakon 60 dana neaktivnosti.
Forum:http://www.buxtalk.com/forum-4.html

STRATEGIJA ZARADE NA CashnHits SAJTU

Na ovom sajtu postoji vise nacina da zaradite a to su :

Paid To Click ( placaju vas za to sto klikcete na reklame. Reklama ima u proseku  30 u toku dana i zarada od njih varira, u zavisnosti od toga koliko je oglasivac spreman da plati za vas klik)

Sign Up Offers (uz pomoc ove opcije mozete mnogo brze zaraditi. Potrebno je da pogledate koji su vam zadaci ponudjeni, npr registrovanje na nekom sajtu uz kliktanje na odredjen broj reklama i td. Dobro pogledajte o kom sajtu je rec i ako ste vec registrovani na tom sajtu NEMOJTE izvrsavati ovaj zadatak. Da bi ste mogli zavrsiti zadatak potrebno je registrovati se iskljucivo preko linka koji je prikazan u zadatku. Kada zavrsite sa registracijom, potrebno je kao dokaz poslati Email koji dobijate kada se registrujete na sajt i napisati koji ste Username koristili na tom sajtu. Mozda vam se cini malo komplikovanije ali verujte nije, a takve zadatke mozete zavrsiti i po 20tak u toku dana. Zarada od njih varira u zavisnosti od toga koliko oglasivac moze da vas plati a krece se od $0.01 - $1.  Na ovom sajtu, rok za izvrsenje zadatka je 14 dana posle toga, ako je zadatak uspesno zavrsen oglasivac ce ga odobriti  ili u suprotnom odbiti. )

Click Exchange  ( ova opcija vam moze pomoci da zaradite tako sto cete reklamirati vas sajt ili referal link, ali sama nema nikakvu zaradu. Za svaki pregledanih 5 sajtova  iz arhive dobijate 4 credita za reklamiranje vaseg sajta, odnosno ref linka.Takodje postoje bonus stranice gde treba kliknuti na neki od ponudjenih brojeva i mozete osvojiti kes, ili kredite za reklamiranje - PTC, baner, text add i td....)

- Promote  ( Ovo je dobra opcija za one koji surfuju na traffic exchange sajtovima ili imaju svoj jako dobro posecen sajt. Naime CashnHitd vas placa $0.0003 za svaki jedinstveni pregled vaseg referal linka u toku 24h. Na vama je samo da pronadjete ljude koji ce kliknuti na vas referal  link.)

Registrujte se klikom na baner ispod: